MNA :')
Wednesday, 21 November 2012 | 09:32 | 0comments
Rasa special tak sebab first update blog ni pasal you?! Haha setelah sekian lama tak updated...... Rindu gila dekat blog ni :') Okaaaaay. Nak dengar cerita tak?! Haha.... Okay dengar sini meh... Hi Aiman. I kan sebenarnya..... Okay sebenarnya I jujur, even kita dah takda apa apa, I still sayang you. You ingat tu. Yaaaa.... I sayang you sebab you selalu happykan I. Banyak lagi benda you buat semua untuk I :') I hargai apa you buat. Sangat sangat I hargai... Tapi.. I jujur juga, I tak suka perangai you. Yang ala ala "Over friendly" dengan semua org. I tak kisah you nak bergaul dgn siapa, tapi cara youu... Serious! Menyakitkan hati I sangat sangat. You.. I ni jenis kuat cemburu. even benda kecik pun. You bukan tk tahu kan? :) Selama I kenal you, dua kali I ingatkan you pasal benda ni. Tapi respond you dekat I, bila I cakap semua pasal ni "Okay...." Siapa je yg boleh terima respond you yg ala ala kadar mcm tu. perempuan mana pun tak akan you.. I ingatkan you, membebel dkt you pasal ni bukan sebab apa.. Sbb I nk you berubah sikit perangai tu. I tak sukalah tgk org yg I syg buat I mcm ni. Hmm. Lagi lagi ni ha, lepas break ni. Perangai friendly you... Ya Allah... Tak tercakap you. Betapa friendly you dgn semua org. Tp I just wonder.... Kenapa seperamah peramah you, you lebih peramah dgn perempuan. Lelaki? Kurang you :O Tu I rasa lain mcm je. I ingatkan juga.. I membebel, bising pasal ni, you naklah kurangkan cara you bergaul semua tu. tapi? :O Okay. Apa yg I tgk.... Jgn ckplah Aiman. perempuan mana je yg tak kecil hati bila tgk.... You seolah olah mcm tak faham perasaan I.... I mengakulah, I yg minta break dgn you. Semuanya pun berpunca daripada you sendiri. jgn salahkan I kalau i buat keputusan mcm tu. And... Dlm jangka masa pendek kita break ni, I saja nk uji you mcm mana. Tapi still sama. tkda perubahan :') Susah sgt ke nk berubah? Even sikit punnnn.... Hmm. Eh! I mmg tkda hak kalau nk buka mulut apa apa, tp bila fikirkan balik kita break pun secara damai, so I rasa I ada hak lagi. I jealous bila tgk you layan org lain. Yelah, sbb I tknk ada org lain yg boleh buat I jealous. Faham? Haha.. Lagi satu, i tkleh terima bila you dpt cari pengganti, sdgkan I? :O Mcm org apa nk jealouskan you. Even I tak pernah bagi respond bila you tanya samada I sygkan you ke tidak.. Jawapan tu cuma I sorang je yg tahu. I tknk sesiapa tahu termaksud you.. :) I juga takleh terima bila you buat keputusan yg... Yelah, I takut aa. Nanti bila you dah ada pengganti, I takleh nak layan you dgn mcm mana skrg I layan you. I tak dapat nak jumpa you dah. I tak dapat apa yg I dpt skrg ni... Hmm. Maybe I tak dapat nk getback dgn you. Tapi you........ Tetap milik I. Haha eceh.. Dahlah. Penat nak taip kisah sedih ni. Haha bye. Sayang youuu MNA :*



<